tiistai 31. tammikuuta 2012

Tiistaitrippi

Tänään kävin huitaisemassa viikon ensimmäisen lenkin. Kipittelin reilun kymmenen kilometrin matkan Kotkansaarelta Mussaloon ja takaisin. Vielä lenkillä kuvittelin pitäväni yllä kovaakin tahtia, mutta kotona kello oli toista mieltä. Lumella on toki vähän erilaista juosta kuin puhtaalla asfaltilla, mutten silti jaksa uskoa, että vauhti on hidastunut pelkästään erilaisen alustan vuoksi. Täytyy toivoa, etteivät jalat vain ole vielä täysin tottuneet menoon parin viikon tauon jäljiltä...

On ollut tavallaan aika mukava juosta pitkästä aikaa kunnon pakkasilla. Kun elohopea kutistuu näyttämään yli kymmenen asteen pakkasia, on ilma mukavan raikasta ja pisteliästä. Kotkassa kunnollisia pakkasia arvostaa lisäksi ihan senkin takia, että paperitehtaan piipuista kaupungin ylle tuprahteleva mädän ruttokuoleman haju pysyy näillä ilmoilla kohtuullisissa mitoissa. Asiaa.

Huomenna on luxus-luokan vapaapäivä keskellä viikkoa. Jos jalka ei ala liikaa arastella, ajattelin ottaa pakkaspekkasestani maksimihyödyn irti ja juosta viikon pitkiksen kivasti päivänvalossa. Sitä odotellessa aion kuunnella Kyussia ja heiluttaa tukkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti